Vergeet Fifty Shades of Grey, want Magic Mike is back! Na het grote succes van Magic Mike is het geen verrassing dat Channing Tatum nu met een vervolg komt met de uitstekende titel Magic Mike XXL. Thanks, Channing! En zoals de teaser trailer al zegt: you’re welcome.

Magic Mike bracht in 2012 wereldwijd meer dan $160 miljoen op. Niet slecht, zeker als je bedenkt dat de film, gebaseerd op Tatums eigen verleden als stripper, maar een budget van $7 miljoen had. Matthew McConaughey en Alex Pettyfer zijn er dit deel niet bij, maar Matt Bomer, Joe Manganiello, Adam Rodriguez en Kevin Nash keren wel terug. De cast bestaat verder ook uit Donald Glover, Elizabeth Banks, Andie MacDowell en Amber Heard.

Magic Mike XXL draait vanaf 2 juli in de bioscoop.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

2 reacties

  1. Volgens mij kan juli niet snel genoeg komen voor veel vrouwen 😛 de eerste film vond ik (behalve de dansscenes) geen bal aan dus ik ben benieuwd!

    1. In de eerste film zat teveel drama. Al dat gedoe over drugs mocht er van mij uit. Ik hoop dat XXL een wat luchterige film wordt (met meer dansscènes :p )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *