Wanneer haar man Daniel (Daniel Brühl) wordt ontvoerd, vermoedt Lena (Emma Watson) dat hij zich bevindt in Colonia Dignidad, een plek waar niemand van heeft kunnen ontsnappen. Ze besluit zich aan te sluiten bij de sekte in de hoop om hem te vinden.

Ik zit in tweestrijd met Colonia. Het verhaal spreekt me aan en Daniel Brühl is top, maar ik heb totaal niets met Emma Watson. Ik snap niet waarom mensen haar zo geweldig vinden. Ik vind haar een matige actrice en ze oogt als een 16-jarige, waardoor ik haar miscast vindt als vrouw van Brühl. Maar misschien weet ze me te verrassen met haar rol in Colonia.

Bekijk de trailer hier:

Het is nog niet duidelijk wanneer Colonia in Nederland te zien is.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

7 Reacties

 1. Ben het wel met je eens dat ze er erg jong uitziet. Toch ben ik wel fan van haar. Mede door Harry Potter maar nog meer door The perks of being a wallflower. En niet vervelend om naar te kijken 😉

  1. Het helpt denk ik niet dat ik ook niks heb met Harry Potter en The Perks of Being a Wallflower. 🙂

 2. Ik ben het met je eens, ondanks m’n liefde voor beiden bovengenoemde films. Ze kan best een acteercursus gebruiken. 😛

  1. Oh gelukkig! Soms denk ik dat ik de enige ben die er zo over denkt. 🙂

   1. Haha neee, vooral d’r wenkbrauwen stoor ik me altijd aan. Die gaan de hele film flink op en neer! :’)

    1. Haha dat is me nog nooit opgevallen! Maar ik ga er op letten 😉

    2. Whahahaha daar kan ik niets tegenin brengen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *