Wanneer haar man Daniel (Daniel Brühl) wordt ontvoerd, vermoedt Lena (Emma Watson) dat hij zich bevindt in Colonia Dignidad, een plek waar niemand van heeft kunnen ontsnappen. Ze besluit zich aan te sluiten bij de sekte in de hoop om hem te vinden.

Ik zit in tweestrijd met Colonia. Het verhaal spreekt me aan en Daniel Brühl is top, maar ik heb totaal niets met Emma Watson. Ik snap niet waarom mensen haar zo geweldig vinden. Ik vind haar een matige actrice en ze oogt als een 16-jarige, waardoor ik haar miscast vindt als vrouw van Brühl. Maar misschien weet ze me te verrassen met haar rol in Colonia.

Bekijk de trailer hier:

Het is nog niet duidelijk wanneer Colonia in Nederland te zien is.

Tags: ,

7 Comments

 1. De protagonisten (m)

  20 februari 2016 at 12:59

  Ben het wel met je eens dat ze er erg jong uitziet. Toch ben ik wel fan van haar. Mede door Harry Potter maar nog meer door The perks of being a wallflower. En niet vervelend om naar te kijken 😉

  1. Gwen

   21 februari 2016 at 20:18

   Het helpt denk ik niet dat ik ook niks heb met Harry Potter en The Perks of Being a Wallflower. 🙂

 2. Jacqueline

  21 februari 2016 at 22:26

  Ik ben het met je eens, ondanks m’n liefde voor beiden bovengenoemde films. Ze kan best een acteercursus gebruiken. 😛

  1. Gwen

   23 februari 2016 at 22:31

   Oh gelukkig! Soms denk ik dat ik de enige ben die er zo over denkt. 🙂

   1. Jacqueline

    24 februari 2016 at 07:42

    Haha neee, vooral d’r wenkbrauwen stoor ik me altijd aan. Die gaan de hele film flink op en neer! :’)

    1. Gwen

     24 februari 2016 at 09:08

     Haha dat is me nog nooit opgevallen! Maar ik ga er op letten 😉

    2. De protagonisten (m)

     24 februari 2016 at 09:13

     Whahahaha daar kan ik niets tegenin brengen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *