Hoewel ik een zwak heb voor Bradley Cooper spreekt de trailer voor zijn nieuwste film Burnt mij totaal niet aan. In Burnt speelt hij de rol van Adam Jones, een succesvolle chef die alles kwijt is geraakt door zijn arrogantie en drugsgebruik. Hij probeert zijn carrière nieuw leven in te blazen in Londen waar hij een nieuw restaurant opent. Klinkt niet bijzonder origineel.

Bekijk de trailer van Burnt hier:

Cooper speelde al eerder een chef in de televisie serie Kitchen Confidential, gebaseerd op het boek van chef Anthony Bourdain. Helaas werd al snel de stekker uit de serie getrokken door Fox. Jammer, want het was een vermakelijk serie. Misschien leuk voor op Netflix, Netflix?

Naast Cooper zijn ook Sienna Miller, Omar Sy, Daniel Brühl, Alicia Vikander, Uma Thurman en Emma Thompson in Burnt te zien. De film draait vanaf 26 november in de Nederlandse bioscopen.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *