poster-minionsDe minions hebben maar één doel in het leven: om de meest verschrikkelijke schurken te dienen. Wanneer het weer eens mis is gegaan en de minions depressief raken, besluit Kevin om samen met Stuart en Bob om een nieuwe werkgever te zoeken. Ze komen terecht bij Scarlet Overkill, de eerste vrouwelijke superschurk.

Beoordeling
De minions kennen we natuurlijk van de Despicable Me films. De gele wezentjes werden zo populair dat ze hun eigen film kregen. Minions speelt zich af in de tijd voordat de minions voor Gru werken. In het begin van de film zien we ze verschillende ‘schurken’ dienen. Helaas was dit stuk bijna identiek aan de beelden die we al in de trailer voorbij zagen komen. Kevin, Stuart en Bob komen vervolgens al vrij snel bij Scarlet Overkill terecht. Ik vond Scarlet als schurk minder geslaagd dan Gru van de Despicable Me films, want eigenlijk doet ze niet zoveel behalve zichzelf geweldig vinden en boos worden. Gru vind ik grappiger als personage. Ik had liever een Minions film gezien waarin de focus inderdaad ligt op de minions zelf, maar met Gru en de meiden in de bijrollen in plaats van Scarlet. Ook had ik het leuk gevonden als de focus niet op maar drie minions lag, al was Bob met zijn teddy wel heel cute! Het verhaal is helaas dus niet erg bijzonder. Gelukkig bevat de film voldoende grappige momenten en is Minions toch een vermakelijke film geworden.

Ik heb de originele versie gezien met stemmen van Sandra Bullock, Jon Hamm, Michael Keaton, Allison Janney en Geoffrey Rush. Op een gegeven moment werd ik wel een beetje moe van het gebrabbel van de minions en vroeg ik mij af of ondertiteling niet handig was geweest. Wat dat betreft komen de minions toch beter tot hun recht als sidekicks van Gru. Minions heb ik ook in 3D gezien, maar zoals ik had verwacht voegde dit niets toe aan de film.

rating-3halfstars

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

6 reacties

  1. Leuk maar niets meer dan dat. Een hele film Minions is iets teveel van het goede en Scarlet is inderdaad geen goed uitgewerkte schurk.

    1. Teveel van het goede is goed omschreven. Als ik minions wil zien dan zou ik eerder één van de DM films nog een keer kijken dan Minions zelf.

  2. Ik word een beetje Minions-moe 😛 THEY’RE EVERYWHERE! Vond de film idd ook middelmatig.

    1. Dat gevoel heb ik ook! Maar nog niet DM moe. Vandaag een t-shirt gescoord met de unicorn van Agnes. He’s so fluffy! :p

  3. Gisteren op m’n verjaardag met het gezin naar deze film geweest. Iedereen heeft zich goed vermaakt, maar vond ‘m zelf redelijk tegenvallen. De film had wat mij betreft veel te weinig humor.

    1. Nog gefeliciteerd! Er zaten idd wel minder lachmomenten in vergeleken met de DM films of misschien minder humor gericht op volwassenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *