TV, TV, TV

The X-Files, Heroes Reborn: welke serie wil jij zien terugkeren?

Het is momenteel erg happening in Hollywood om oude series weer nieuw leven in te blazen. Zo zien we The X-Files, inclusief Mulder (David Duchovny) en Scully (Gillian Anderson), in 2016 terug in de vorm van een 6-delige miniserie. Ook Heroes keert terug, later dit jaar nog, als Heroes Reborn. Hoewel de serie draait om nieuwe personages zien we ook een aantal bekende gezichten terug, zoals Hiro (Masi Oka), Matt (Greg Grunberg) en Mr. Bennet (Jack Coleman).

Verder krijgt de sitcom Coach ook een comeback met opnieuw Craig T. Nelson in de titelrol en brengt Netflix ons volgend jaar Fuller House, een spin-off van Full House die draait om D.J. Tanner (Candance Cameron Bure), zus Stephanie (Jodie Sweetin) en beste vriendin Kimmy (Andrea Barber). Er wordt zelfs gesproken over een kortdurende terugkeer van Prison Break, inclusief rollen voor hoofdrolspelers Wentworth Miller en Dominic Purcell.

Je kan je afvragen of al deze “reboots” te maken hebben met een gebrek aan originaliteit, maar laten we het over een positievere boeg gooien: welke serie zou jij willen zien terugkeren?

veronicamars001Ik zou dan gaan voor Veronica Mars. Vorig jaar hebben we nog een Veronica Mars film gehad en dat smaakte naar meer! Naast Veronica (Kristen Bell) en Logan (Jason Dohring) hebben de overige personages maar weinig screentime gehad en ik zou juist meer van Wallace (Percy Daggs III), Weevil (Francis Capra), Dick (Ryan Hansen), Mac (Tina Majorino), Piz (Chris Lowell) en papa Mars (Enrico Colantoni) willen zien. Ik hoef geen volledig seizoen van 20+ afleveringen, maar een miniserie van zo’n 8 afleveringen zou leuk zijn. Voldoende tijd om een nieuwe mysterie neer te zetten en screentime te verdelen over de personages.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

5 reacties

 1. Moest meteen denken aan Day Break, het was een mooi afgerond geheel, maar nog een keer zoiets zou ik fantastisch vinden (het concept van de serie is het best te vergelijken met Groundhog Day met de hoofdpersoon die elke dag herleeft).

  Daarnaast nog een nieuw seizoen van The Wire zou ik ook niet erg vinden.

 2. 24 mag van mij wel terug komen maar dan wel met Kiefer Sutherland in de hoofdrol. Heeft 2 jaar geleden nog een seizoen gekregen maar dat eindigde ook maar met een open eind. Altijd een erg toffe serie gevonden. zo ongeloofwaardig als wat maar kijkt heel lekker weg.

  Verder denk ik vooral aan series die veel en veel te vroeg gecanceld zijn.
  – Studio 60 on the Sunset Strip
  – Carnivale
  – Deadwood
  – Firefly
  – Arrested Development
  – Jack & Jill (maar dat is echt jeugdsentiment)

  Om er maar een paar te noemen

  1. Er was toch afgelopen jaar nog een korte 24 film/serie (heb het niet gezien dus weet het niet meer precies) die zich afspeelde in London waarin Sutherland volgens mij ook zat.

  2. Jack & Jill met Amanda Peet? Dat vond ik vroeger een leuke serie. 🙂

   Had Arrested Development niet nog een seizoen gekregen op Netflix? Misschien een tijdje terug alweer?

 3. Ik ben heel benieuwd naar The X Files en ook Heroes Reborn ga ik wel kijken. Voor de rest boeit het mij niet veel. Prison Break heb ik zelfs nooit afgerond, omdat het mij gewoon niet meer kon boeien.

  En welke serie ik weer terug wil zien. Ja, er zijn er wel veel, maar ik was echt verdrietig toen True Blood er mee stopte! Daarom zou ik het ook heel gaaf vinden als deze weer terug zou keren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *