poster-thefollowingDe Amerikaanse serie The Following is verhuisd van SBS6 naar Veronica. Op 26 februari gaat seizoen 2 van start en zien we hoe het met Ryan Hardy (Kevin Bacon) gaat na de gebeurtenissen uit het eerste seizoen. De gestoorde followers van Joe Carroll (James Purefoy) proberen de aandacht van Joe te trekken en dat leidt natuurlijk tot dodelijke gevolgen.

Naast Bacon en Purefoy zijn ook Shawn Ashmore en Valorie Curry weer te zien in het nieuwe seizoen. Omdat de cast aardig uitgedund is na seizoen 1, zijn er ook een aantal nieuwe gezichten toegevoegd, zoals Jessica Stroup (90210), Sam Underwood (Dexter), Valerie Cruz (Nip/Tuck) en Connie Nielsen (Gladiator).

Het eerste seizoen van The Following vond ik wel vermakelijk, al had ik wel iets meer verwacht van bedenker Kevin Williamson (Scream). Erg enthousiast ben ik tot nu toe niet over seizoen 2. Ik mis Jacob (Nico Tortorella) en Rodrick (Warren Kole)! De nieuwe followers lijken niet echt heel interessant. Maar gelukkig is Emma (Curry) er nog!

The Following is vanaf woensdag 26 februari wekelijks te zien om 21.25 op Veronica.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *