TV, TV, TV

Scream seizoen 2 start 31 mei op Netflix

Ik heb zin in seizoen 2 van de serie Scream. Als je me dit een jaar geleden had verteld dan had ik je waarschijnlijk uitgelachen, want toen stond ik als grote fan van de films nog behoorlijk sceptisch tegenover de serie. Ik heb kunnen loslaten dat de serie niets met de films te maken heeft en dat heeft mijn kijkplezier aanzienlijk vergroot. Het eerste seizoen van Scream was behoorlijk verslavend en ik ben benieuwd of het tweede seizoen dit weet voort te zetten.

In seizoen 2 zien we dat Emma (Willa Fitzgerald) terugkeert naar Lakewood na de gebeurtenissen uit het eerste seizoen. Ze wil haar normale leven weer oppakken, maar er blijkt een nieuwe killer rond te lopen in Lakewood.

Onlangs werd de trailer van het tweede seizoen uitgebracht. Let op: als je seizoen 1 nog niet gezien hebt dan kan je de trailer beter niet kijken, want SPOILERS!

De eerste 7 minuten van de seizoen 2 première staan inmiddels ook online. Het begint expres cheesy, maar als snel wordt de spanning opgevoerd:

De eerste aflevering van het tweede seizoen is vanaf 31 mei te zien op Netflix.

Ga jij Scream seizoen 2 kijken?

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

5 reacties

  1. Ik ga het ook wel volgen. Het is niet zo dat ik er reikhalzend naar uit kijk maar get 1e seizoen vond ik onverwacht leuk

    1. Ik was Scream eigenlijk al een beetje vergeten, maar sinds ze bezig zijn met het nieuwe seizoen promoten heb ik er wel zin in gekregen.

  2. […] drijvende kracht achter de serie. Maar goed, ik was in eerste instantie ook niet enthousiast over Scream de serie en daar heb ik me uiteindelijk prima mee vermaakt. Dus tijd om From Dusk Till Dawn: The Series ook […]

  3. […] Blogathon • Prison Break revival trailer • Lijstje: top 10 films van 2000 • Scream seizoen 2 start 31 mei op Netflix • Team Cap? 5 redenen om voor team Chris Evans te zijn • Eerste indruk van iZombie op […]

  4. Ik hoop dat er snel een seizoen 3 komt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *