Reviews

Review: Two Night Stand (2014)

poster-twonightstandMegan (Analeigh Tipton, Warm Bodies) is recent gedumpt door haar verloofde. Ze ontmoet Alec (Miles Teller, Whiplash) online en gaat naar zijn huis voor een one night stand. De volgende ochtend krijgen ze ruzie en Megan wil vertrekken. Door een sneeuwstorm kan ze niet weg en zitten de twee met elkaar opgescheept.

Two Night Stand lijkt op een middelmatige romantische komedie die het vooral moet hebben van de charismatische hoofdrolspelers Tipton en Teller. Gedurende de eerste 2/3 van de film kreeg ik ook wat ik had verwacht en ging de film nog richting 3,5 sterren dankzij het prima spel van de hoofdrolspelers. Maar toen gebeurde het laatste deel van de film. Normaal probeer ik in mijn reviews spoilers te ontwijken, maar hier moeten we het even over hebben.

SPOILER ALERT!

Eerst komen we tot de ontdekking dat Alec al een vriendin heeft, genaamd Daisy. Uit een briefje blijkt dat zij het wil uit maken met Alec, maar dit is nog niet gebeurd en deze one night stand is een passief-agressieve manier om uit te halen naar Daisy. Vervolgens wil Megan niets meer met Alec te maken hebben. Hij probeert haar op zijn beurt weer terug te vinden en doet dit door haar te laten arresteren voor een inbraak. WTF?! Goed, het klopt dat ze samen met Alec heeft ingebroken in het huis van zijn buren, maar seriously, dude, dit is niet de manier om een vrouw voor je te winnen. Megan is even boos, maar al snel komt het allemaal weer goed, want Megan heeft een laag zelfbeeld en accepteert dit soort gedrag. Einde film. WHAT THE HELL?! Wie heeft dit bedacht?! Dit is niet romantisch!

EINDE SPOILERS

Gelukkig zijn Tipton en Teller allebei prima acteurs die er het beste van proberen te maken en ze hebben voldoende chemistry samen om de film te dragen. Helaas is het script van Two Night Stand van bedroevende kwaliteit en eigenlijk een verspilling van hun tijd en talent.

rating-2halfstars


Two Night Stand is te huur en te koop.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

6 reacties

  1. Ik probeerde de spoilers niet te lezen maar dat er “WHAT THE HELL” staat is bij een romkom meestal geen goed teken. 😛

  2. Met moeite de spoilers ontweken maar dit is geen goede beoordeling zeg. Ik heb de film niet gezien maar wilde deze vanwege Teller nog wel gaan kijken. Doe ik waarschijnlijk toch wel, ramptoerist die ik ben!

  3. Ik heb de spoilers even overgeslagen, maar ik ben nu wel nieuwsgierig! Ik ga deze snel even kijken 🙂

  4. Vond ‘m erg teleurstellend en dat einde was echt zo’n typisch geval van…oh ja, het moet nog goed komen, dus we flansen even wat snel in elkaar. Het enige moment waar ik echt om moest lachen was toen hij het had over z’n finishing move zoals in Mortal Kombat.

    1. Het einde voelde idd snel in elkaar geflansd. Helaas kan ik me dat moment niet eens meer herinneren!

  5. […] jonge acteurs van dit moment en ik hoop dat hij meer projecten vindt om te schitteren (dus geen Two Night Stand of Fantastic Four meer, Miles). Paul Reiser en Supergirl Melissa Benoist spelen aardige […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *