poster-starryeyesDe ambitieuze Sarah (Alex Essoe) is een wannabe actrice, maar voornamelijk een wannabe ster. Wanneer zij wordt uitgenodigd om auditie te doen voor een horrorfilm gaat Sarah zeer ver om de rol te bemachtigen en haar droom werkelijkheid te maken.

Beoordeling
Starry Eyes is een aparte horrorfilm. In het eerste uur gebeuren er weinig enge dingen. Al is het pretty horrifying om te zien wat er van Sarah verwacht wordt en in hoeverre ze daar in meegaat. Het laatste half uur is een hele andere film. Hier wordt in het eerste uur naar opgebouwd en ik had persoonlijk niet verwacht dat de film deze wending zou nemen. Je hoort wel wat geruchten over de Hollywood casting couch en de seksuele diensten die verwacht worden voor een rol. Dit is anders. En meer zeg ik niet.

Alex Essoe speelt een uitstekende hoofdrol. Deze vrij onbekende actrice gaat net als haar personage helemaal voor deze rol. Hopelijk leidt dit tot nog meer mooie rollen voor haar. De enige acteur die ik ken in de film is Noah Segan (Looper) die verrassend subtiel speelde voor zijn doen.

Conclusie
Starry Eyes is een trage, maar verrassende horrorfilm.

rating-3stars

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

2 reacties

  1. Klinkt interessant! Ik kon deze nog niet.

    1. Het is net als The Neon Demon, maar dan beter :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *