Films Films Films

Review overzicht van Netflix toevoegingen The Final Girls, The Wedding Ringer en meer!

Soms gooit het leven je blog planning in de war dus vandaag houden we het simpel. Hier een overzicht van de al eerder gepubliceerde recensies van films die onlangs op Netflix zijn verschenen:

The Final Girls (2015) | LEES RECENSIE
Het verhaal: Max (Taissa Farmiga) is de dochter van overleden horror actrice Amanda Cartwright (Malin Akerman). Wanneer zij met tegenzin naar een screening gaat van haar moeders bekendste film Camp Bloodbath, wordt Max samen met haar vrienden de film ingezogen. Zij zitten vast in Camp Bloodbath, niet alleen met de moeder van Max, maar ook met een bloeddorstige moordenaar.
Excerpt: “De emotionele momenten tussen Max en haar moeder klinken misschien misplaatst in een film als deze, maar het maakt The Final Girls juist sterker.”
Conclusie: The Final Girls is een cadeautje voor de slasher fan, maar ook niet slasher fans kunnen deze horror komedie waarderen. ****

The Wedding Ringer (2015) | LEES RECENSIE
Het verhaal: Doug Harris (Josh Gad) is een sympathieke maar sociaal onhandige bruidegom met een probleem: hij heeft geen getuige. Met nog minder dan twee weken te gaan voor hij met het meisje van zijn dromen trouwt (Kaley Cuoco), wordt Doug doorverwezen naar Jimmy Callahan (Kevin Hart), eigenaar en CEO van Best Man, Inc., een bedrijf dat flatterende getuigen levert voor klungelige mannen.
Excerpt: “De bromance die ontstaat tussen hun personages zorgt ervoor dat de film ook hart heeft en niet alleen gaat voor de grapjes.”
Conclusie: De mannelijke protagonist nomineerde The Wedding Ringer tot misschien wel slechtste film ooit, maar ik denk dat je nog wel slechter kan treffen dan deze komedie met een charismatische Kevin Hart in de hoofdrol. ***1/2

Pitch Perfect 2 (2015) | LEES RECENSIE
Het verhaal: De Barden Bella’s zijn terug! Door een ongelukje mogen ze niet meer deelnemen aan de a capella competitie. Om weer in aanmerking te komen voor de competitie moeten de Bellas eerst deelnemen aan een competitie op internationaal niveau, maar ze krijgen al snel te horen dat een Amerikaans team nog nooit heeft gewonnen. Gaan de Bella’s hier verandering in brengen?
Excerpt:Pitch Perfect vind ik een meer volwaardige film dan deel 2 die meer uit een aaneenschakeling van scènes leek te bestaan dan echt een verhaal met begin en eind.”
Conclusie: Leuk voor Pitch Perfect fans, maar de film heeft niet de rewatchability van het eerste deel. ***1/2

Clinical (2017) | LEES RECENSIE
Het verhaal: Twee jaar nadat ze werd aangevallen door een patiënt, probeert psychiater Jane Mathis (Vinessa Shaw) haar leven weer op te pakken. Ze neemt een nieuwe getraumatiseerde patiënt (Kevin Rahm) aan, maar gedurende de behandeling komen herinneringen aan haar eigen trauma weer naar boven.
Excerpt: “De spanning wordt goed opgebouwd. Daarnaast wordt Jane sterk neergezet door de sympathieke Vinessa Shaw.”
Conclusie: Clinical is één van de betere Netflix originals. ***1/2

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

4 Reacties

  1. Hahaha ik wilde al reageren dat je de Wedding Ringer niet moet gaan kijken, maar dat heb jij al voor mij gedaan 🙂 Overigens was dat wel een lijst van films die ik vorig jaar bekeek, dus ben het helemaal met je eens dat er wel slechtere films zijn.

    1. Hahaha ja, ik ben je voor. :p

  2. Voor mij de uitgelezen kans om binnenkort eens naar The Final Girls en Pitch Perfect 2 te gaan kijken. Ben vooral benieuwd naar de eerste.

    1. Ja, ik zou zeker niet te benieuwd zijn naar PP2 dan kan het alleen maar meevallen. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *