poster-nurse3dAbby Russell (Paz de la Huerta, Boardwalk Empire) is een verpleegster die in haar vrije tijd overspelige mannen vermoordt. Ze raakt geobsedeerd door haar collega Danni (Katrina Bowden, Tucker & Dale vs Evil), maar wanneer Danni haar afwijst, slaan alle stoppen door bij deze naughty nurse.

Beoordeling
Nurse 3D is een bizarre film, voornamelijk door het acteerwerk van Paz de la Huerta. De manier waarop zij praat en loopt is gewoon… vreemd. Ik weet niet of het een acteerkeuze van Paz is geweest of van de regisseur of dat zij gewoon zo acteert. Ik heb Paz wel eerder gezien in bijrolletjes, maar ik kan me niet herinneren of ze toen ook zo beroerd acteerde. Voor een film als Nurse 3D werkt haar aparte acteerprestatie niet averechts. Sterker nog, het maakt de film lekker cheesy en over de top. Als Paz haar rol serieus had gespeeld, zoals Katrina Bowden haar rol speelt, dan was Nurse 3D niet zo vermakelijk geweest. Dus eigenlijk moeten we Paz bedanken voor haar aparte acteerprestatie.

Boris Kodjoe, Martin Donovan, Corbin Blue en Judd Nelson spelen aardige bijrollen, maar let’s face it: alle aandacht gaat (verdiend) naar Paz.

rating-3stars

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *