Het is Tylers (Evan Williams) 30e verjaardag en zijn vriendin Christen (Elisabeth Hower) neemt hem mee naar een escape room met dodelijke gevolgen.

Beoordeling
Ik wist al dat Escape Room geen goede film zou worden, maar ik hoopte dat het op z’n minst entertaining zou zijn. Helaas, het is gewoon een slechte film en één van de slechtste die ik dit jaar heb gezien. Ik snap werkelijk niet dat Escape Room een bioscoop release heeft gekregen, want het oogt echt als een direct to dvd release.

Het begint al slecht. Tijdens de opening credits horen we dat er een game gespeeld wordt, maar we krijgen het niet eens te zien. In plaats daarvan zien we minutenlang een auto die door de stad rijdt. Ik vraag me serieus af of ze niet genoeg budget hadden om het in beeld te brengen, want dit is gewoon crappy filmmaking. Vervolgens ontmoeten we een vreselijk onsympathieke vriendengroep bestaande uit de lamest people ooit. Ze gaan naar een escape room waar Christen 1000 dollar(!) per persoon(!!) voor heeft betaald. What the hell, Christen?! Geld teveel ofzo? Al snel komen de vrienden erachter dat het geen onschuldig spelletje is en gaan ze één voor één de pijp uit.

Wat kan ik nog meer zeggen? Het script is slecht. De dialogen zijn amateuristisch dat je het de acteurs bijna niet kwalijk kan nemen dat ze slecht spelen. Helaas is het echt pijnlijk om naar ze te kijken. Het einde is te abrupt en waarom moet Elisabeth Hower de halve film naakt in beeld verschijnen? Wat voegt dat in hemelsnaam toe? Geef dat arme kind gewoon kleding.

Conclusie
Je kan beter een escape room gaan spelen dan naar Escape Room de film gaan.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

7 reacties

  1. Geen titel die ik zou gaan kijken, maar dit is wel heel slecht als ik het zo lees!

    1. Ja, helaas wel. *zucht*

  2. Poe, ik had er toch ook wel iets van verwacht. Gewoon vermakelijk. Maar als ik het zo lees dan ga ik deze overslaan. 🙂

    1. Ik zou het overslaan. Save yourself! :p

  3. Deze film was écht om te huilen!! Wat een vreselijk slechte film

  4. […] Goed nieuws! Deze Escape Room film is veel beter dan de gelijknamige verschrikking uit 2017 die nu op Netflix te vinden is. Het heeft gelukkig ook helemaal niets met die film te maken, de twee staan los van […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *