Een geharde FBI-agent (Michael Peña) gaat undercover om corruptie binnen de California Highway Patrol (CHP) op te sporen. Hij wordt gekoppeld aan rookie Jon Baker (Dax Shepard) die zijn nieuwe baan heel serieus neemt in een poging zijn vervreemde vrouw (Kristen Bell) weer voor zich te winnen.

Beoordeling
CHiPs was een populaire serie die van 1977 tot 1983 op de buis was met in de hoofdrollen Erik Estrada en Larry Wilcox. Ik weet niet wie er precies zat te wachten op een reboot, maar toch waagde Dax Shepard zich hieraan. Hij speelt niet alleen één van de hoofdrollen, maar schreef ook het script en nam de regie van de film op zich. Samen met Michael Peña vormt hij een vermakelijk duo. Het verhaal is helaas aan de magere kant. CHIPS moet het vooral hebben van het samenspel van Peña en Shepard en zij zorgen ook voor voldoende komische momenten.

Kristen Bell, in het echt getrouwd met Shepard, heeft een bijrol als zijn bitchy vrouw. Nog meer bekenden van Shepard komen in CHIPS voorbij in kleine rolletjes, waaronder Ryan Hansen, Mae Whitman en Josh Duhamel. Erik Estrada heeft tegen het einde van de film een cameo. Verder heb ik niet zoveel te zeggen over deze komedie.

Conclusie
CHIPS is vermakelijk, maar makkelijk te vergeten.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

9 reacties

 1. Het is zo’n komedie die best aardig is om naar te kijken, maar waarvan je je een uur later nog maar bizar weinig kan herinneren 🙂

  1. Dat is het echt, idd. 🙂

 2. Ik dacht vooral, grappen over homofobie, hebben we dat nu niet al een tijdje gehad? Maar volgens Dax Shepard nog niet. Die man is toch wel de koning van de comedy-middel maat en vergeetbare films aan het worden.

  1. Ik mag Shepard wel, al heeft hij idd weinig bijzonders afgeleverd. Hij schijnt wel goed te zijn in de serie Parenthood.

 3. Ik vond hem eigenlijk best wel leuk. :p

  1. Ik vond het ook best leuk :p

 4. Na de 16% op RottenTomatoes dacht ik dat het een hele matige film zou zijn, maar ik moet zeggen dat ik me goed vermaakt heb.

  1. Ja, zo slecht is het idd ook weer niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *