poster-bigassspiderAlex Mathis (Greg Grunberg, Heroes) is een ongedierte-bestrijder die na spinnenbeet in het ziekenhuis belandt. In hetzelfde ziekenhuis wordt de lijkschouwer gebeten door een nog grotere spin. Aan Alex de taak om de spin te doden, met hulp van beveiliger Jose (Lombardo Boyar, The Bernie Mac Show). Het blijkt geen makkelijke taak om deze big ass spider te doden. Zeker niet wanneer het leger zich er mee bemoeit en Alex verliefd wordt op Luitenant Karly Brant (Clare “The Glorious One” Kramer, Buffy the Vampire Slayer).

Beoordeling
Big Ass Spider is een vermakelijke B-film die zijn titel meer dan waar maakt. Dit is een filmpje waar je niet veel verwacht, maar het zit prima in elkaar. De special effects zien er prima uit en met name de openingsscène verdient lof. Mijn enige kritiek is dat de toon van de film toch iets te serieus is. Lombardo Boyar is als sympathieke beveiliger echt hilarisch en hij steelt dan ook de show. Greg Grunberg en Twin Peaks-ster Ray Wise (te zien als majoor) daarentegen spelen hun rollen naar mijn gevoel iets te serieus, terwijl beide mannen toch echt over komisch talent beschikken. En laten we Clare Kramer niet vergeten! Deze dame kan met het juiste materiaal ook hilarisch zijn en helaas kreeg zij hier niet de kans om dit te laten zien.

Conclusie
Al met al, een leuke film! Als je Eight Legged Freaks en Joe’s Apartment kan waarderen, dan is Big Ass Spider zeker de moeite waard!

rating-3stars

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

1 reactie

  1. […] namen uit het horrorgenre. Darren Lynn Bousman (Saw II t/m IV), Lucky McKee (May), Mike Mendez (Big Ass Spider!), Axelle Carolyn (Soulmate), Adam Gierasch (Night of the Demons), Andrew Kasch (Never Sleep Again: […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *