TV, TV, TV

Nieuwe Gilmore Girls: A Year in the Life trailer en meer

gilmoregirls-yearinthelifeVrijdag is het na veel te lang wachten zover: dan staan de vier nieuwe Gilmore Girls afleveringen eindelijk op Netflix!

Huh, wat, nieuwe Gilmore Girls afleveringen?
Ja, we gaan weer terug naar Stars Hollow! Netflix heeft 4 nieuwe 90 minuten durende GG afleveringen geproduceerd onder de titel Gilmore Girs: A Year in the Life. In iedere aflevering staat een ander seizoen centraal en krijgen weer een kijkje in het leven van Lorelai en Rory. Maar niet alleen de Lorelais zijn terug, ook andere favorieten zijn weer van de partij, zoals Luke, Emily, Jess, Dean, Logan, Kirk, Lane, Sookie, Michel en natuurlijk Paris. Edward Herrmann is bijna 2 jaar geleden overleden dus helaas is Gilmore patriarch Richard niet te zien.

Haal genoeg te snacken in huis
Bereid je goed voor op je Gilmore Girls binge watch door voldoende eten in huis te halen. Of volg het voorbeeld van onze favoriete ladies en bestel pizza, Chinees etc. Let op: niet pizza of Chinees. Maar allebei.. en meer!

Kan je niet meer wachten?
Bekijk hier de nieuwe trailer van Gilmore Girls: A Year in the Life en deze behind the scenes video van de Gilmore Girls Entertainment Weekly fotoshoot.

Heb jij ook zo’n zin in de nieuwe Gilmore Girls afleveringen?

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

2 reacties

  1. Ik heb nooit alle afleveringen op volgorde gezien, dus heb een heel groot deel van de liefdesperikelen van de vrouwen gemist. Ik vermoed na het lezen van jouw bericht dat het verstandig is om eerst alle oude afleveringen maar eens te gaan kijken voor ik aan het nieuwe seizoen ga beginnen.

    1. Het is wel leuker als je de serie wat beter kent, want dan snap je ook de verwijzingen en herken je ook alle personages die weer op komen draven. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *