Pretty Little Liars heeft dit jaar geen Halloween aflevering, maar een kerst special! Deze aflevering genaamd “How the ‘A’ Stole Christmas” (#5.13) is vanaf 16 december op Netflix te zien. Spencer, Aria, Emily en Hanna gaan naar de Ice Ball, maar A gaat er waarschijnlijk voor zorgen dat de meiden weinig plezier beleven aan het feestje.

Plus: Mona zien we terug als de Ghost van Christmas Past, Present en Future (zoals in A Christmas Carol) en zij brengt Ali een waarschijnlijk niet zo prettig bezoekje.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

2 reacties

  1. Ik weet al wat ik morgen ochtend ga kijken 😛 ik weiger de promos te kijken maar ik ben benieuwd – al moeten we daarna weer zooo lang wachten *snik*

    1. Het duurt mij allemaal ook veel te lang!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *