New Girl wordt opeens een stuk interessanter! Volgens TVline.com gaat Dermot Mulroney (My Best Friend‘s Wedding) de nieuwe love interest van Jess (Zooey Deschanel) spelen. Hij wordt geïntroduceerd als de vader van één van haar leerlingen. Met zijn 48 jaar is Mulroney dan ook een stuk ouder dan Jess.

Hoewel ik erg pro-Mulroney ben, vind ik het toch jammer dat hij deze rol gaat spelen. Ik dacht dat Jess een goede match had gevonden in Paul (Justin Long). Waar is hij gebleven? Jess lijkt veel te kinderlijk om een relatie aan te gaan met iemand zoveel ouder. Tenzij ze veel daddy issues heeft. Ach ja, het zal me niet verbazen als ze uiteindelijk een relatie krijgt met Nick (Jake M. Johnson). De serie lijkt die richting op te willen gaan.

Mulroney speelde eerder een gastrol in Friends en hij was in veel films te zien, zoals About Schmidt, The Wedding Date en The Family Stone. Hij is momenteel te zien in de bios in J. Edgar.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *