Netflix heeft onlangs alle 6 seizoenen van de serie Party of Five toegevoegd aan haar collectie. Misschien ken je deze tienerdrama uit de jaren ’90 nog met Neve Campbell en Matthew Fox in de hoofdrollen.

Waar gaat Party of Five over?
Charlie (Matthew Fox), Bailey (Scott Wolf), Julia (Neve Campbell), Claudia (Lacey Chabert) en baby Owen zijn op elkaar aangewezen wanneer hun ouders overlijden door een auto ongeluk. Charlie krijgt als oudste niet alleen de verantwoordelijkheid over zijn jongere siblings, maar ook over hun familie restaurant Salinger’s.

Waarom een aanrader?
Party of Five is één van de beste tienerdrama’s van de jaren ’90. De serie ging in 1994 in première, maar het duurde even voordat het echt een succes werd. In 1996 won Party of Five de Golden Globe voor Beste Dramaserie en namen de kijkcijfers ook toe. De serie lanceerde de carrières van Matthew Fox (Lost), Neve Campbell (Scream), Lacey Chabert (Mean Girls) en Jennifer Love Hewitt die vanaf seizoen 2 te zien is als Bailey’s vriendinnetje Sarah.

Tags: , , , , ,

3 Comments

 1. Paul

  6 juni 2017 at 13:02

  Nog nooit gezien! Maar voor Neve Campbell zou ik deze zeker een kansje geven. 🙂

 2. Tamara TS

  7 juni 2017 at 00:11

  Ik zit ook alweer te kijken. Van mij mogen al die oudjes er weer op komen. Catwalk mis ik ook nog bijvoorbeeld.

 3. Daan

  10 juni 2017 at 01:32

  Party of Five heb ik vroeger wel eens gezien toen het nog op tv was. Neve Campbell zou best een van mijn eerste “celebrity crushes” (vreselijke term..) kunnen zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *