Drama Mountain draait vanaf 15 juni in de Nederlandse filmtheaters. In samenwerking met Triple P Entertainment mag Be Cool, Sodapop 1x 2 vrijkaartjes weggeven voor deze mooie film. Wil jij kans maken op deze vrijkaartjes? Beantwoord dan hieronder de volgende vraag:

Wat is de originele titel van Mountain?

Waar gaat Mountain over?
Jeruzalem. De jonge orthodoxe Zvia woont met haar man en vier kinderen bij het joodse kerkhof op de Olijfberg. Haar man is leraar en diep religieus. Als Zvia overdag alleen is wandelt ze op het kerkhof, de begraafplaats van zowel joden, christenen als moslims. Ze maakt een praatje met de Arabische grafdelver ne met de toeristen. Het frustreert haar mateloos dat ze niet meer wordt begeerd door haar man. Overmand door eenzaamheid en verstoken van elke vorm van intimiteit sluit Zvia stiekem het huis uit om op het kerkhof in het donker rond te dolen. ’s Nachts is het kerkhof het territorium van dronken zwervers, prostituees en drugdealers. Als ze getuige is van een seksscène, is ze compleet van streek. Een nieuwe wereld gaat voor haar open. Een wereld die iets in haar losmaakt en haar zowel afschrikt als aantrekt. Ze gaat deze verborgen kant van de berg verkennen, terwijl ze overdag probeert de normale, vrome huisvrouw te zijn. Totdat ze het uiteindelijk niet meer kan opbrengen.

Maak kans op 2 vrijkaartjes voor Mountain
Vul het onderstaande formulier volledig in om kans te maken op 1x 2 vrijkaartjes voor Mountain! Tot en met woensdag 14 juni 2017 kun je deelnemen aan de wedstrijd. De winnaar ontvangt per per mail bericht. Veel succes!

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *