Netflix blijft gelukkig steeds nieuwe titels toevoegen aan haar collectie en vandaag heb ik weer 2 aanraders voor jullie: Right at Your Door en The Age of Adaline.

Right at Your Door (2006)
Rory Cochrane (Lucas van Empire Records!) speelt een werkloze muzikant die thuis zit wanneer er een dirty bom afgaat in Los Angeles. Er wordt geadviseerd om het huis goed af te sluiten tegen de schadelijke stoffen die zijn vrijgekomen. Maar er is één groot probleem: de vriendin van Cochrane bevindt zich buitenshuis tijdens de ontploffing en staat even later op de stoep. Wat zou jij doen?

Ik ben heel blij dat Right at Your Door op Netflix staat, want deze kleinschalige rampenfilm is zwaar underrated. Ik heb de film jaren terug ’s avonds laat op BBC gezien. Ik was van plan om alleen het begin even te kijken, omdat ik de volgende dag weer vroeg op moest voor werk, maar heb vervolgens de hele film afgekeken. De spanning zit er goed in en Rory Cochrane speelt fantastisch.

The Age of Adaline (2015)
Een mysterieus ongeluk stopt het verouderingsproces van Adaline Bowman (Blake Lively). Zij blijft eeuwig jong terwijl iedereen om haar heen ouder wordt en sterft. Adaline heeft een eenzaam bestaan opgebouwd om haar geheim te bewaren. Wanneer ze de charmante Ellis Jones (Michiel Huisman) ontmoet, lijkt ze weer liefde te hebben gevonden, maar ze worstelt ook met haar geheim.

The Age of Adaline is één van mijn favoriete films van de afgelopen jaren. Het is een mooie en ontroerende film met een charmante Blake Lively (The Shallows) in de hoofdrol.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *