Eerder deze week gaf ik jullie al Netflix filmtips en vandaag heb ik een extra filmtip voor jullie, namelijk The Raid 2: Berandal! Deze Indonesische vechtfilm van Gareth Evans is een visueel spektakel!

Waar gaat The Raid 2: Berandal over?
Na de gebeurtenissen in het appartementencomplex in The Raid: Redemption gaat Rama (Iko Uwais) undercover in het criminele circuit van Jakarta. Hij hoopt zo uit te zoeken welke agenten uit zijn eigen korps corrupt zijn.

Waarom is het een aanrader?
Houd je van actie en/of vechtscènes die visueel sterk in beeld zijn gebracht? Dan moet je toch echt The Raid films een kans geven. Regisseur Gareth Evans weet de vechtscènes iedere keer weer spectaculair en anders in beeld te brengen waardoor de film nooit saai wordt en Iko Uwais speelt een sterke hoofdrol. Al met al is het een geslaagd vervolg op The Raid: Redemption!

rating-4stars

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

4 reacties

  1. Alhoewel m’n voorkeur uitgaat naar het origineel (het verhaal in dit deel is niet echt logisch en ook niet echt interessant), maar de actie is wel fantastisch.

    1. Ik moet bekennen dat ik niet meer goed weet hoe het verhaal in elkaar steekt, maar ik raad de film voornamelijk aan vanwege de actie/vechtscènes. 🙂

  2. Deel 1 vond ik een onvervalst meesterwerk maar vreemd genoeg heb ik het 2e deel nog nooit gezien. Daar gaat binnenkort verandering in komen!

    1. Zou ik zeker doen! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *