Trailer park

Martyrs remake trailer met Pretty Little Liar Troian Bellisario

De Franse film Martyrs (2008) van Pascal Laugier is zeer geliefd onder horror fans. Zelf heb ik niet zoveel met de film. Het is alweer een tijdje geleden dat ik het heb gezien, maar het heeft niet zo’n blijvende indruk achtergelaten. Tegenwoordig krijgt elke populaire horrorfilm een remake dus het is niet erg verrassend dat er nu van Martyrs een Amerikaanse versie is gemaakt met in de hoofdrol Pretty Little Liars-actrice Troian Bellisario.

Het script van deze remake is geschreven door Mark L. Smith die ook het script van Leonardo DiCaprio’s nieuwste film The Revenant schreef.

Bekijk de trailer hier:

Het is nog niet bekend wanneer Martyrs in Nederland te zien is.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

4 Reacties

  1. Deze zag ik toevallig net ook 😛 het slechte cijfer van IMDb zal me waarschijnlijk tegenhouden om ‘m voor een lange tijd te zien.

    1. Ik heb er ook geen haast mee, maar zal het wel ooit gaan kijken. Ben wel benieuwd in hoeverre de remake verschilt met het origineel.

  2. Het origineel was wel vrij sick. Weet niet als ik nog een keer naar zoiets wil kijken. Sta er iig niet om te springen. Dat terwijl ik wel benieuwd was naar de remake van REC. Deze sla ik maar over.

    1. Nee, ik sta er eigenlijk ook niet om te springen. :/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *