De Franse film Martyrs (2008) van Pascal Laugier is zeer geliefd onder horror fans. Zelf heb ik niet zoveel met de film. Het is alweer een tijdje geleden dat ik het heb gezien, maar het heeft niet zo’n blijvende indruk achtergelaten. Tegenwoordig krijgt elke populaire horrorfilm een remake dus het is niet erg verrassend dat er nu van Martyrs een Amerikaanse versie is gemaakt met in de hoofdrol Pretty Little Liars-actrice Troian Bellisario.

Het script van deze remake is geschreven door Mark L. Smith die ook het script van Leonardo DiCaprio’s nieuwste film The Revenant schreef.

Bekijk de trailer hier:

Het is nog niet bekend wanneer Martyrs in Nederland te zien is.

Tags: , ,

4 Comments

 1. Jacqueline

  27 december 2015 at 15:28

  Deze zag ik toevallig net ook 😛 het slechte cijfer van IMDb zal me waarschijnlijk tegenhouden om ‘m voor een lange tijd te zien.

  1. Gwen

   28 december 2015 at 20:40

   Ik heb er ook geen haast mee, maar zal het wel ooit gaan kijken. Ben wel benieuwd in hoeverre de remake verschilt met het origineel.

 2. Meneer Vevie

  30 december 2015 at 21:18

  Het origineel was wel vrij sick. Weet niet als ik nog een keer naar zoiets wil kijken. Sta er iig niet om te springen. Dat terwijl ik wel benieuwd was naar de remake van REC. Deze sla ik maar over.

  1. Gwen

   30 december 2015 at 23:42

   Nee, ik sta er eigenlijk ook niet om te springen. :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *