fantasticfour-2015Fox is hard aan het werk om de Fantastic Four reboot van de grond te krijgen. Michael B. Jordan was al een tijdje gelinkt aan het project, dat wordt geregisseerd door Josh Trank. Beide heren werkten al eerder samen aan de succesvolle film Chronicle uit 2012. Jordan speelt Johnny Storm, ofwel de Human Torch. Zijn zus, Sue Storm/Invisible Girl, wordt gespeeld door Kate Mara (American Horror Story).

Miles Teller, nu naast Jordan in de bioscoop te zien in That Awkward Moment, zal Reed Richards/Mr. Fantastic gaan spelen als ze een gaatje weten te vinden in zijn drukke agenda. Net als Jordan is Teller op dit moment heel erg in demand, dus het kan lastig gaan worden. Tot slot is de keuze op Jamie Bell (Billy Elliot) gevallen om de rol van Ben Grimm, ook bekend als The Thing, te spelen.

In de Fantastic Four films uit 2005 en 2007 werden de rollen gespeeld door Chris Evans (Johnny Storm), Jessica Alba (Sue Storm), Ioan Gruffud (Reed Richards) en Michael Chiklis (Ben Grimm). De nieuwe cast oogt een stuk jonger en volgens Variety is dit een bewuste keus, omdat ze de film baseren op de strip Ultimate Fantastic Four. In deze strip zijn de personages ook jonger.

De Fantastic Four reboot staat gepland voor een release op 19 juni, 2015 in Amerika. Dat is bijna exact 10 jaar na de release van de originele film. Volgens IMDB krijgen wij de film één dag eerder, op 18 juni.

Bron: Variety, THR

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *