Ik heb al een tijdje niets over trailers geschreven, maar deze trailer voor de horrorfilm Dead Awake trok mijn aandacht. In de eerste plaats omdat de film geschreven is door Jeffrey Reddick, de man achter de Final Destination franchise. In de tweede plaats omdat Jocelin Donahue de hoofdrol speelt in Dead Awake. Zij maakte al eerder indruk in de horror anthology Holidays en ik ben zeer benieuwd wat zij nog meer in huis heeft als actrice.

In Dead Awake speelt Jocelin een maatschappelijk werker die de mysterieuze dood van verschillende mensen onderzoekt. Vlak voor hun dood gaven deze mensen aan iets gezien te hebben toen ze leden aan slaapverlamming. Wanneer ze steeds dichterbij de waarheid komt, loopt ze risico zelf slachtoffer te worden.

Naast Joceline Donahue spelen ook Jesse Bradford, Brea Grant en Lori Petty rollen in Dead Awake. Het is nog niet bekend wanneer de film in Nederland te zien is.

Tags: , , ,

One Comment

  1. […] staat hoog op mijn watch list • Eerste indruk van American Horror Story: Roanoke • Jocelin Donahue vs slaapverlamming in Dead Awake trailer • Aanraders: 3x romcoms op Netflix • One night only: Scream (1996) terug in de bios! […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *