Jason Voorhees zal blij zijn dat het vandaag weer vrijdag de 13e is! Na 10 films, Freddy vs Jason en een remake, komt er volgend jaar een nieuwe Friday the 13th film uit. In de tussentijd vieren we deze Friday the 13th maar met mijn favoriete Jason kill uit Jason X:

Tags: , ,

4 Comments

 1. Jacqueline

  13 maart 2015 at 20:22

  Hij ziet er uit alsof hij uit een of andere space-film is komen lopen haha 😛

  1. Gwen

   14 maart 2015 at 12:43

   Jason X speelt zich af in space! :p Overigens niet mijn favoriete Jason look. 😉

 2. de protagonisten (v)

  13 maart 2015 at 20:47

  Not my cup of tea. Ik ben echt niet uit goede hout gesneden om dit soort films te kijken. Ik vind alles eng. Een vriendin van mij zegt altijd dat het gewoon leuk is (grappig zelfs). Waarschijnlijk bedoeld ze mijn reactie als ik naar zo’n film kijk. Maar jij in ieder geval veel kijk plezier:-)

  1. Gwen

   14 maart 2015 at 12:45

   Ik ken veel mensen die niet van horror houden. Ieder z’n ding! 🙂 Al merk ik wel dat nu ik ouder ben ik minder goed tegen bepaalde horror films kan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *