Jason Voorhees zal blij zijn dat het vandaag weer vrijdag de 13e is! Na 10 films, Freddy vs Jason en een remake, komt er volgend jaar een nieuwe Friday the 13th film uit. In de tussentijd vieren we deze Friday the 13th maar met mijn favoriete Jason kill uit Jason X:

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

4 reacties

  1. Hij ziet er uit alsof hij uit een of andere space-film is komen lopen haha 😛

    1. Jason X speelt zich af in space! :p Overigens niet mijn favoriete Jason look. 😉

  2. Not my cup of tea. Ik ben echt niet uit goede hout gesneden om dit soort films te kijken. Ik vind alles eng. Een vriendin van mij zegt altijd dat het gewoon leuk is (grappig zelfs). Waarschijnlijk bedoeld ze mijn reactie als ik naar zo’n film kijk. Maar jij in ieder geval veel kijk plezier:-)

    1. Ik ken veel mensen die niet van horror houden. Ieder z’n ding! 🙂 Al merk ik wel dat nu ik ouder ben ik minder goed tegen bepaalde horror films kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *