Nog een last minute en goedkope Halloween kostuum nodig? Kleed je dan als een final girl! Wat hebben final girls als Erin (Jessica Biel, Texas Chainsaw Massacre), Carly (Elisha Cuthbert, House of Wax) en Jessie (Eliza Dushku, Wrong Turn) met elkaar gemeen? Hun outfit! Wat heb je nodig om het einde van een horror film te halen? Een witte tank top, jeans en boots.

Ultieme final girl Erin weet aan Leatherface te ontsnappen met haar praktische outfit. Goed, in Texas is het wel wat warmer dan hier, dus het gebrek aan mouwen is jammer met het huidige weer in Nederland. Maar van al het rennen wat je als final girl doet, krijg je het vanzelf wel warm. Plus, die cowboyhoed staat Erin goed!

Carly heeft haar leven niet zozeer aan haar outfit te danken, maar aan broer Nick (Chad Michael Murray). Nick geeft haar zijn shirt wanneer Carly aan het begin van de film in de viezigheid valt. Oh en hij redt haar natuurlijk ook uit de garage van Bo enzo. Dus een handige accessoire is in dit geval een broer.

Jessie houdt het simpel, maar gaat voor een andere broek dan de standaard blauwe jeans die Erin en Carly dragen. Genoeg ruimte dus om je eigen touch te geven aan de final girl look. Happy Halloween!

Image credit: Shadow of Reflection, Summerskin

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *