Persbericht: de achtdelige serie Fatal Attraction, met Joshua Jackson en Lizzy Caplan in de hoofdrol,
is vanaf 22 mei exclusief te streamen op SkyShowtime, met drie afleveringen beschikbaar vanaf de lancering.

Vandaag heeft SkyShowtime de lanceringsdatum bevestigd voor de nieuwe serie Fatal Attraction. Fatal Attraction, geproduceerd door Paramount Television Studios en Amblin Television, komt op maandag 22 mei uit op SkyShowtime. Elke maandag komt er een nieuwe aflevering van het achtdelige seizoen beschikbaar voor streaming.

Fatal Attraction is een diepgaande herinterpretatie van de gelijknamige klassieke psychoseksuele thriller en het culturele fenomeen uit de jaren 80. De nieuwe serie verkent fatale aantrekkingskracht en tijdloze thema’s als huwelijk en overspel door de lens van de moderne opvattingen over sterke vrouwen, persoonlijkheidsstoornissen en dwangmatige controle.

De cast bestaat uit Joshua Jackson als Dan Gallagher en Lizzy Caplan als Alex Forrest, Amanda Peet als Beth Gallagher, Alyssa Jirrels als Ellen Gallagher, Toby Huss als Mike Gerard, Reno Wilson als rechercheur Earl Booker en Brian Goodman als Arthur Tomlinson.

Alexandra Cunningham (Dirty John, Chance) trad op als schrijver, showrunner en executive producer voor de serie samen met executive producer Kevin J. Hynes (Perry Mason), met wie Cunningham het verhaal medebedacht heeft, en executive producers Darryl Frank en Justin Falvey voor Amblin Television. Silver Tree was ook executive producer en regisseerde vijf afleveringen.

De SkyShowtime-dienst is beschikbaar voor klanten via de SkyShowtime-app op Apple iOS, tvOS, Android-apparaten, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung en via de website: www.skyshowtime.com. SkyShowtime kost €6,99 per maand.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *