Goed nieuws voor Chord Overstreet en voor veel Glee fans! De 23-jarige acteur, die Sam Evans speelt in de populaire serie, heeft promotie gekregen. Volgens TVLine is Overstreet vanaf het nieuwe en alweer vierde seizoen een series regular wat inhoudt dat hij een vast contract heeft om in het nieuwe seizoen te spelen.

Overstreet was in seizoen 2 voor het eerst te zien als Sam. In tegenstelling tot die andere seizoen 2 nieuwkomer Darren Criss (Blaine Anderson) werd Overstreets optie om als series regular in seizoen 3 te spelen niet aangenomen. Overstreet verliet vervolgens de serie om uiteindelijk in de aflevering “Hold on to Sixteen“ (#3.08) terug te keren als recurring guest star.

Hopelijk betekent deze promotie ook meer screentijd voor Sam die vaak in beperkte mate te zien is. Series regular status betekent overigens niet dat Overstreet in elke aflevering te zien zal zijn. Afgelopen seizoen hebben Dianna Agron en Jenna Ushkowitz een aflevering gemist.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *