charismacarpenterBereid je voor om je oud te voelen! Charisma Carpenter, die je misschien nog wel kent als de hilarisch bitchy Cordelia Chase in Buffy the Vampire Slayer en Angel, heeft een rol gescoord in de nieuwe serie Scream Queens. Zij zal te zien zijn als de moeder(!) van Chanel #2, gespeeld door popster Ariana Grande. Gezien de toon van de serie – een kruising tussen Heathers en Friday the 13th – lijkt Charisma perfect in de serie te passen. Charisma’s Cordelia is de originele Queen C. Sorry, Chanel.

Scream Queens draait om de sorority sisters van Kappa House, onder leiding van überbitch Chanel Oberlin (Emma Roberts). Chanel is heel selectief wanneer het gaat om nieuwe sisters toelaten tot Kappa House, maar van decaan Munsch (Jamie Lee Curtis) moet zij dit jaar iedereen die lid wil worden toelaten. Dit blijkt niet het grootste probleem van Chanel te zijn, want er loopt ook nog een moordenaar rond in een rood duivelpak.

screamqueens002Scream Queens is de nieuwe serie van Ryan Murphy, die ook series als Glee en American Horror Story heeft gemaakt. De cast bestaat verder uit Abigail Breslin, Lea Michele, Keke Palmer, Skyler Samuels en Oliver Hudson. De serie gaat in Amerika op 22 september in première. Hopelijk is Scream Queens ook snel in Nederland te zien.

Bron: Deadline

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *