TV, TV, TV

Orange is the New Black bevat meer talent dan alleen Ruby Rose

oitnb-stella01Het derde seizoen van Orange is the New Black staat sinds een kleine 2 weken op Netflix. Sindsdien heb ik Ruby Rose, die Stella speelt in het nieuwe seizoen, overal voorbij zien komen op internet. Vaak wordt zij de breakout ster van het seizoen genoemd, maar na het gehele derde seizoen te hebben gebingewatched vraag ik mij af waarom dit zo is. Ruby ziet er mooi uit, maar bijzonder vind ik haar verder niet in de serie. Haar Stella flirt met Piper (Taylor Schilling) en veel meer gebeurt er eigenlijk niet, op die laatste aflevering na. Maar ook in die aflevering, genaamd “Trust No Bitch” (3.13) maakt zij weinig indruk.

Orange is the New Black zit vol met goede actrices die wel wat meer lof verdienen. Eén van mijn favorieten is Taryn Manning, die Tiffany ‘Pennsatucky’ Doggett speelt. Met name in de aflevering “A Tittin’ and a Hairin'” (#3.10), die ook flashbacks van Doggetts jeugd bevat, speelt zij sterk. Ook in de onderstaande scène uit “Mother’s Day” (#3.01) laat zij zien meer te kunnen spelen dan de religieuze, agressieve malloot uit het begin van de serie:

Ook de Australische actrice Yael Stone verdient meer lof. Met haar geweldige Jersey girl accent had ik nooit verwacht dat zij van Australische afkomst is en ondanks de verontrustende acties van haar personage Morello weet zij toch sympathie op te wekken.

Welke Orange is the New Black actrice is jouw favoriet?

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *