Vorig jaar begon ik enthousiast aan twee challenges: de Blindspot challenge van De Filmkijker en Movie Bingo van Reviews & Roses. Zoals je onlangs kon lezen failde ik epically met de Blindspot challenge en hoewel ik Movie Bingo niet heb gehaald, kwam ik tenminste in de buurt.

Ik heb besloten om dit jaar niet mee te doen aan de Blindspot challenge, omdat ik vorig jaar zwaar gedemotiveerd was geraakt nadat Netflix bijna alle films op mijn lijstje had verwijderd. Ik wil dit jaar nog steeds een aantal films kijken waarvan ik het gevoel heb dat ik ze eigenlijk al gezien moet hebben, maar ik wil niet al een vast lijstje met films hebben die ik moet afwerken. Deze aanpak bevalt me iets beter, want ik heb tot nu toe al Videodrome, The Thing en The Room gekeken.

Movie Bingo
Ik ga wel weer meedoen met Movie Bingo. Jessica van Reviews & Roses heeft een nieuwe kaart gemaakt:
Er zijn maar 2 regels:

1. Elke film mag voor slechts één vakje gebruikt worden;
2. Wanneer je eenmaal een film hebt ingevuld, mag je jouw keuze niet meer veranderen.

Wish me luck! :p

Aan welke challenges doe jij dit jaar mee?

Tags: ,

7 Comments

 1. Wilco Born

  17 januari 2018 at 11:13

  Voel je je een beetje in een hoekje geduwd als je een blindspot-lijstje maakt? Je moet niets hoor ;p

  1. Gwen

   21 januari 2018 at 12:26

   Haha het begint dan wel beetje als een verplichting te voelen ja :p

 2. Jessica

  17 januari 2018 at 12:29

  Jaaaaaaaa, wat leuk dat je weer meedoet! 😀 Veel succes! <3

  1. Gwen

   21 januari 2018 at 12:26

   Thanks! Hopelijk gaat het dit jaar beter 😀

 3. Nostra

  17 januari 2018 at 14:29

  Ja, kan die frustratie best begrijpen dat al die films van Netflix verdwenen! Maar leuk dat je die van Jessica doet. Sommige zijn wel moeilijk, zo zou ik ‘m bijvoorbeeld nooit kunnen halen aangezien er nog nooit een film is geweest die me de slappe lach heeft gegeven.

  1. Jessica

   17 januari 2018 at 16:13

   Het kan een leuke zoektocht opleveren. 😀

  2. Gwen

   21 januari 2018 at 12:27

   Dat is wel een lastige idd, maar wie weet wat het filmjaar ons brengt! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *