Vorig jaar begon ik enthousiast aan twee challenges: de Blindspot challenge van De Filmkijker en Movie Bingo van Reviews & Roses. Zoals je onlangs kon lezen failde ik epically met de Blindspot challenge en hoewel ik Movie Bingo niet heb gehaald, kwam ik tenminste in de buurt.

Ik heb besloten om dit jaar niet mee te doen aan de Blindspot challenge, omdat ik vorig jaar zwaar gedemotiveerd was geraakt nadat Netflix bijna alle films op mijn lijstje had verwijderd. Ik wil dit jaar nog steeds een aantal films kijken waarvan ik het gevoel heb dat ik ze eigenlijk al gezien moet hebben, maar ik wil niet al een vast lijstje met films hebben die ik moet afwerken. Deze aanpak bevalt me iets beter, want ik heb tot nu toe al Videodrome, The Thing en The Room gekeken.

Movie Bingo
Ik ga wel weer meedoen met Movie Bingo. Jessica van Reviews & Roses heeft een nieuwe kaart gemaakt:
Er zijn maar 2 regels:

1. Elke film mag voor slechts één vakje gebruikt worden;
2. Wanneer je eenmaal een film hebt ingevuld, mag je jouw keuze niet meer veranderen.

Wish me luck! :p

Aan welke challenges doe jij dit jaar mee?

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

7 reacties

 1. Voel je je een beetje in een hoekje geduwd als je een blindspot-lijstje maakt? Je moet niets hoor ;p

  1. Haha het begint dan wel beetje als een verplichting te voelen ja :p

 2. Jaaaaaaaa, wat leuk dat je weer meedoet! 😀 Veel succes! <3

  1. Thanks! Hopelijk gaat het dit jaar beter 😀

 3. Ja, kan die frustratie best begrijpen dat al die films van Netflix verdwenen! Maar leuk dat je die van Jessica doet. Sommige zijn wel moeilijk, zo zou ik ‘m bijvoorbeeld nooit kunnen halen aangezien er nog nooit een film is geweest die me de slappe lach heeft gegeven.

  1. Het kan een leuke zoektocht opleveren. 😀

  2. Dat is wel een lastige idd, maar wie weet wat het filmjaar ons brengt! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *