Na horror icoon Tom Savini kondigt Bats, Bones & Dice nu haar tweede gast aan: Naomi Grossman, bekend van American Horror Story seizoenen Asylum en Freak Show.

naomigrossmanHier het persbericht:

AMSTERDAM – JULI 2016 De Amerikaanse actrice, producer en schrijfster Naomi Grossman is onder de fans bekend als het personage Pepper in seizoen 2 en 4 uit de serie American Horror Story. Dankzij Naomi’s schitterende en intrigerende vertolking werd de onschuldige en naïeve Pepper al snel een favoriet van de serie.

ahs-pepperIn de serie lijdt het personage aan microcefalie, waardoor Naomi iedere dag drie uur in de make-up stoel zat om deze transformatie waar te maken. Eenmaal getransformeerd paste Naomi perfect in het thema van de show: een rondreizende Freakshow. Speciaal voor deze rol scheerde ze haar hoofd kaal en doneerde haar lokken aan Locks of Love, een non-profit organisatie voor kinderen die door ziekte haarverlies lijden.

Naast haar vertolking van Pepper heeft Naomi verschillende one-woman shows op haar naam staan en is ze actief is theater, improvisatietoneel en het komische korte filmcircuit. Daarnaast is dit multitalent ook getalenteerd schrijfster en producer.

De eerste editie van Bats, Bones & Dice zal plaatsvinden op 29 en 30 oktober 2016 in de Jaarbeurs te Utrecht en geeft zo de aftrap voor Halloween, waarbij liefhebbers alvast in de stemming kunnen komen. De Jaarbeurshallen zullen omgetoverd worden tot Dracula’s kasteel gecombineerd met een enorme freakshow, met horror gerelateerde partners, films en natuurlijk bekende gasten. Geheel in stijl zullen bezoekers twee dagen lang kunnen genieten van het grootste themaevenement van Nederland.

Early bird kaarten voor Bats, Bones & Dice zijn beschikbaar tot 1 augustus via www.batsbonesdice.com en kosten €15 per dag of €25 voor een weekend ticket. Vanwege het griezelige thema is de beurs helaas niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar.

Tags: ,

4 Comments

 1. Riinyosa81

  3 juli 2016 at 22:20

  Toffe gast net als Tom Savini. Ben benieuwd naar de rest van de gastenlijst en uiteraard naar het complete programma. Aangezien kinderen onder de 12 jaar niet worden toegelaten hoop ik dat het qua aankleding en show wel goed zit. Hier wil ik wel heen gaan.

  1. Gwen

   4 juli 2016 at 22:58

   Ik ben ook zeer benieuwd! Ik ben eigenlijk verrast dat ze Savini hebben kunnen regelen!

 2. Paul

  11 juli 2016 at 08:22

  Dit wordt denk ik een heel tof evenement. Ik heb er nu al zin in!

  1. Gwen

   12 juli 2016 at 12:04

   Ik ook! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *