Seizoen 2 van de anthology serie American Horror Stories is inmiddels begonnen op Disney+. Iedere woensdag is er een nieuwe aflevering beschikbaar op de populaire streamingsdienst.

Niet bekend met Stories? Deze serie is een spin-off van American Horror Story en iedere aflevering zou een losstaand verhaal moeten zijn. Zo werd de serie in eerste instantie geadverteerd, maar in seizoen 1 zagen we al dat hier niets van klopt. Ik hoop dat ze zich er nu wel aan houden, want het eerste seizoen werd er niet beter op met al die afleveringen die draaiden om ‘murder house’. Alleen ‘Feral’ (#1.6) met AHS-veteraan Cody Fern is wat mij betreft een aanrader.

Tot nu toe is van seizoen 2 alleen ‘Dollhouse’ te bekijken. In deze geslaagde aflevering ontvoert een gestoorde poppenmaker (gespeeld door een andere AHS-veteraan Denis O’Hare) de jonge Coby (Kristine Froseth van The Truth About the Harry Quebert Affair) voor zijn poppenhuis. Ondanks dat ‘Dollhouse’ sterk doet denken aan de Criminal Minds aflevering ‘The Uncanny Valley’ (#5.12) en de film House of Wax is het één van de beste Stories tot nu toe. Het concept is creepy en O’Hare en Froseth spelen prima rollen.

Andere bekende gezichten die in seizoen 2 te zien zijn; Alicia Silverstone, Max Greenfield (New Girl), Gabourey Sidibe (Precious), Bella Thorne (The Babysitter), Madison Iseman (Jumanji: Welcome to the Jungle), Quvenzhané Wallis (Beasts of the Southern Wild) en opnieuw Cody Fern.

Heb jij zin in een nieuw seizoen van American Horror Stories?

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *