The-Wedding-Ringer-Packshot-BDThe Wedding Ringer, de nieuwe film van Kevin Hart en Kaley Cuoco-Sweeting, is nu verkrijgbaar op DVD en Blu-ray! In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Way To Blue mag Be Cool, Sodapop een Blu-ray examplaar van The Wedding Ringer weggeven. Wil jij kans maken op de Blu-ray van deze hilarische komedie? Beantwoord hieronder de volgende vraag:

In welke populaire sitcom speelt Kaley Cuoco-Sweeting?

The Wedding Ringer
Doug Harris (Josh Gad) is een sympathieke maar sociaal onbeholpen toekomstige bruidegom met een probleem: hij heeft geen getuige. Met nog minder dan twee weken te gaan voor hij met het meisje van zijn dromen trouwt (Kaley Cuoco-Sweeting), wordt Doug doorverwezen naar Jimmy Callahan (Kevin Hart), eigenaar en CEO van Best Man, Inc., een bedrijf dat flatterende getuigen levert voor klungelige mannen. Wanneer ze proberen met de zwendel weg te komen volgt een hilarische bruiloftskomedie. Onverwachts ontstaat er een bromance tussen Doug en zijn nepgetuige Jimmy.

Copyright : © 2015 Screen Gems, Inc. and LSC Film Corporation.  All Rights Reserved.

The Wedding Ringer is sinds 19 augustus verkrijgbaar op DVD & Blu-ray! Bekijk de trailer hier:

Maak kans op een Blu-ray van The Wedding Ringer
Vul het onderstaande formulier volledig in om kans te maken op een Blu-ray exemplaar van The Wedding Ringer! Tot en met zaterdag 12 september 2015 kan je deelnemen aan de wedstrijd. De winnaar ontvangt na 12 september bericht per mail.

Winactie is gesloten. De winnaar krijgt spoedig bericht.

Met dank aan Way To Blue en Sony Pictures Home Entertainment voor het beschikbaar stellen van een Blu-ray exemplaar van The Wedding Ringer! Bekijk ook de Facebook-pagina van Sony Pictures Home Entertainment!

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *