Geen categorie

[Gesloten] Win kaartjes voor de musical The Bridges of Madison County!

Fotografie: Bob Bronshoff In samenwerking met theaterproducent OpusOne mag Be Cool, Sodapop twee kaartjes weggeven voor de musical The Bridges of Madison County, vanaf 2 juni te zien in theater Het Zonnehuis in Amsterdam. Wil jij kans maken op de kaartjes? Beantwoord hieronder de volgende vraag:

Wie speelden de hoofdrollen in de filmversie van The Bridges of Madison County?

Over The Bridges of Madison County
Misschien wel de mooiste liefdesfilm ooit is nu een onweerstaanbare zomermusical. Van 2 t/m 26 juni 2017 is The Bridges of Madison County exclusief te zien in het Zonnehuis in Amsterdam.

Het verhaal vertelt over de korte maar hevige romance tussen de Italiaanse huismoeder Francesca (Lone van Roosendaal) en de ongebonden fotograaf Robert (René van Kooten). Het zet hun beider wereld volledig op z’n kop. Naast René en Lone completeren Annick Boer, Bas Heerkens, Jeroen C. Molenaar en Marieke Goemans de cast.

The Bridges of Madison County is te zien van 2 t/m 26 juni in Het Zonnehuis in Amsterdam. Voor meer info en kaarten kijk op www.bridgesmusical.nl.

Maak kans op 2 kaartjes voor The Bridges of Madison County
Vul het onderstaande formulier volledig in om kans te maken op de 2 kaartjes voor een voorstelling van The Bridges of Madison County! Tot en met woensdag 19 april 2017 je deelnemen aan de wedstrijd. De winnaar ontvangt na 19 april bericht per mail. Succes!

Fotografie: Bob Bronshoff

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

1 reactie

  1. Mirjam Hellingman

    Lijkt mij een geweldig liefdesverhaal om samen met mijn man Jan heen te gaan. We zijn beide musicalliefhebbers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *