Vanaf morgen, maandag 12 maart, mogen wij ook genieten van de nieuwe Amerikaanse comedy serie 2 Broke Girls. De serie gaat over de onwaarschijnlijke vriendschap tussen de arme, sarcastische Max (Kat Dennings, Thor) en socialite Caroline (nieuwkomer Beth Behrs). Wanneer de vader van Caroline in de gevangenis terecht komt en ze al haar geld verliest, gaat Caroline werken in een restaurantje waar ze Max ontmoet. De twee worden roommates en besluiten een cupcake business op te starten. Maar dat gaat niet zo makkelijk wanneer je broke bent…

2 Broke Girls is niet voor iedereen, maar ik vind het zelf de leukste nieuwe sitcom van dit TV seizoen. De serie wordt gepromoot als van de maker van Sex & the City, maar daar moet je niet op letten, want de series lijken totaal niet op elkaar. Dennings en Behrs hebben goede chemistry, maar van de supporting players blijft alleen Jonathan Kite goed overeind als de schunnige kok. Gelukkig maakt Jennifer Coolidge (American Pie) veel goed in de tweede helft van het seizoen als de nieuwe buurvrouw van Max en Caroline. De serie moet zijn humor vooral hebben van de stereotype personages, maar omdat niemand gespaard wordt, vind ik het niet storend.

Maandag op Net 5 om 22.20 na Desperate Housewives.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *