Trailer park

Trailer: Taissa Farmiga bevindt zich in een horrorfilm in The Final Girls

Briljant, innovatief en een instant classic. Zo wordt horrorfilm The Final Girls omschreven in de eerste 12 seconden van de trailer. Dit schept hoge verwachtingen! Ook de rest van de trailer laat zien dat The Final Girls geen standaard horrorfilm is. Qua toon doet de film het meest denken aan de hilarische horrorfilm Tucker & Dale vs Evil.

thefinalgirls001American Horror Story-actrice Taissa Farmiga speelt Max, de dochter van de overleden 80s scream queen Amanda Cartwright (Malin Akerman). Max bezoekt samen met haar vrienden een voorstelling van haar moeders film Camp Bloodbath, een Friday the 13th-achtige horrorfilm. Op één of andere manier worden ze de film ingezogen en zitten ze vast in Camp Bloodbath met de moeder van Max en een moordenaar…

Bekijk hier de trailer van The Final Girls:

Naast Farmiga en Akerman zijn ook Nina Dobrev, Alexander Ludwig, Thomas Middleditch en Adam DeVine in de film te zien. Het is nog niet bekend wanneer The Final Girls in Nederland te zien is.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

4 reacties

  1. Oeps, ik dacht in eerste instantie dat dit weer een trailer was voor Final Girl 😛 Lekker handig die namen zo haha, maar ik ben wel benieuwd hiernaar!

    1. Ja, is lekker verwarrend. Alexander Ludwig speelt ook nog eens in beide films :p

      Deze film lijkt me leuk. Hopelijk komt ie snel onze kant op!

  2. Ik denk dat deze film nog best wel eens heel leuk kan gaan worden 🙂

    1. Ja, dat denk ik ook! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *