The Purge, met Ethan Hawke en Lena Headey, was vorig jaar een groot succes voor Universal. De film had een budget van maar $3 miljoen en bracht wereldwijd $89 miljoen op! Niet zo vreemd dus dat Universal snel een “sequel” in elkaar heeft gezet om verder te cashen op het succes van The Purge. Nog geen jaar na de release van het eerste deel is hier nu de teaser trailer voor The Purge: Anarchy. Real life koppel Zach Gilford (Friday Night Lights) en Kiele Sanchez (Lost) spelen hier een koppel met autopech precies wanneer het tijd is voor the purge. Zij moeten vervolgens de komende 12 uur zien te overleven, want gedurende deze tijdspanne is misdaad legaal.

Bekijk hier de teaser trailer:

Anarchy is geen directe sequel op The Purge in de zin dat de film opnieuw draait om de familie Sandin. Iemand die wel lijkt terug te keren is de jongeman, gespeeld door Edwin Hodge, die in het eerste deel door de jongste Sandin telg het huis in werd gelaten. Speelt Anarchy zich dan af tijdens dezelfde nacht uit deel 1?

James DeMonaco zit opnieuw in de regiestoel. Naast Gilford en Sanchez zijn ook Michael K. Williams (Boardwalk Empire) en Frank Grillo (The Grey) te zien. The Purge: Anarchy draait vanaf 19 juni in de Nederlandse bioscopen.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *