De losbandige Amy (Amy Schumer) gelooft niet in monogamie, maar wanneer ze good guy Aaron (Bill Hader) ontmoet besluit ze liefde toch een kans te geven. Met alle hilarische gevolgen vandien.

Beoordeling
Amy Schumer is een populaire comédienne die we kennen van haar eigen tv programma Inside Amy Schumer. Ze is een slimme dame die graag controle heeft over haar carrière en weet hoe haar gevoel voor humor het beste tot haar recht komt. Zo speelt ze niet alleen de hoofdrol in Trainwreck, maar schreef ze ook het script van deze komedie. Amy kent duidelijk geen schaamte. Dit zorgt voor een aantal grappige momenten en ook voor een flinke dosis plaatsvervangende schaamte. Verrassend genoeg zit er ook wat hart in de film en doet Amy het ook goed in een dramatische scène.

Misschien nog verrassender is de supporting cast van Trainwreck. Oscar-winnares Brie Larson speelt en oogt geloofwaardig als het zusje van Amy. Tilda Swinton en Ezra Miller, eerder moeder en zoon in We Need to Talk About Kevin, spelen collega’s van Amy. Bill Hader doet het aardig als haar love interest, maar wat mij betreft kwamen de meeste lachers (naast Schumer dan) van WWE-worstelaar John Cena en LeBron James. Beide heren zijn geen sterke acteurs, maar hebben wel een hoop zelfspot.

Conclusie
Trainwreck is een vermakelijke en verrassende romantische komedie als je Amy Schumer kan waarderen.

Tags: , , , , ,

2 Comments

 1. Paul

  28 april 2017 at 15:03

  Ik vond ‘m zeker niet slecht, maar ik had er wel meer van verwacht. Daarom ben ik misschien iets minder enthousiast dan dat jij dat bent.

  1. Gwen

   29 april 2017 at 19:32

   Zou kunnen, ik had lage verwachtingen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *