poster-secretlifeofpetsHet leven van Max komt op z’n kop te staan wanneer zijn baasje zwerfhond Duke mee naar huis neemt en de twee in de problemen komen. Gidget roept de hulp in van de andere huisdieren uit de buurt om haar geliefde Max terug te vinden.

Beoordeling
Na het zien van de eerste teaser trailer keek ik erg uit naar The Secret Life of Pets. Het leek me leuk om te zien wat voor fratsen de huisdieren uithalen wanneer hun baasjes van huis zijn. Helaas draait de film hier niet om en komt het maar kort in beeld. Wat we wel krijgen is een vrij standaard verhaaltje over in dit geval twee honden die elkaar niet kunnen luchten, maar wel elkaars hulp nodig hebben om uit de problemen te komen. Je kan vast wel raden hoe dit afloopt.

Gelukkig zitten er genoeg grappige momenten en personages in het verhaal om er een onderhoudende film van te maken. Helaas is het ook een film die je snel weer vergeet. Stiekem had ik wel iets meer verwacht van The Secret Life of Pets, die van dezelfde makers is als de Despicable Me films. De stemmencast is dik in orde en bestaat onder andere uit Louis C.K., Eric Stonestreet, Jenny Slate, Lake Bell, Ellie Kemper en Kevin Hart.

Conclusie
The Secret Life of Pets is vermakelijk, maar een film die je ook snel weer vergeet.

rating-3stars

Tags:

4 Comments

 1. Patricia Merkelbach

  29 november 2016 at 17:41

  Ik vond hem ook tegenvallen, de reden dat ik me goed heb vermaakt is dat ik een hardop lachend klein nichtje naast me had zitten in de bioscoop 🙂

  1. Gwen

   6 december 2016 at 16:39

   Dan is het vast leuker idd 🙂

 2. Nostra

  1 december 2016 at 19:52

  Hij had z’n leuke momenten (met die worstjes was fantastisch). Deze toevallig ook al gezien?

  1. Gwen

   6 december 2016 at 16:40

   Ja, heb het gezien. Het lijkt idd op Toy Story!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *