poster-tmntApril O’Neil (Megan Fox) is een journalist voor Channel 6 news in New York. Ze is bezig met onderzoek voor een verhaal over de Foot Clan bende wanneer ze het bestaan van de Ninja Turtles ontdekt.

Beoordeling
Teenage Mutant Ninja Turtles is geregisseerd door Jonathan Liebesman (Wrath of the Titans), maar de invloed van producer Michael Bay is duidelijk te voelen. Het is een actievolle, met vlagen humoristische film geworden die vooral vermakelijk is voor kinderen. Een goed script lijkt voor Bay een bijzaak te zijn. Ik vond de film met momenten saai, maar goed, ik behoor ook niet tot de doelgroep. Megan Fox speelt een prima rol als April en het is leuk om haar weer eens in iets te zien. Bijrollen van Will Arnett (Arrested Development) en William Fichtner (Prison Break) zijn ook prima.

Conclusie
Teenage Mutant Ninja Turtles is een redelijk vermakelijke film die het vooral van de nostalgie en van Megan Fox moet hebben.

rating-3stars

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

4 reacties

  1. Ben totaal geen fan van Megan Fox (ze is in mijn ogen ook helemaal niet aantrekkelijk) en wat dan overblijft is een paar aardige actiescenes, maar vooral een teleurstellende film…

    1. Ja dat helpt dan niet 😉 Ik vind Megan ook geen bijzondere actrice, maar in interviews komt ze altijd wel eigenzinnig over en dat kan ik wel waarderen.

  2. Middelmatige film met een lekker tempo en een paar goede actiescènes. Helaas wordt de film wel flink onderuit geschopt door een ondermaatse Megan Fox waarvan de makers het een goed idee vonden om haar in IEDERE scène op te laten draven. Jammer, want deze film moest over The Turtles gaan, niet over La Fox.

    1. “Jammer, want deze film moest over The Turtles gaan, niet over La Fox.” Helemaal mee eens! Niet dat ik Megan zo’n sterke actrice vind, maar ze had ook niet veel om mee te werken qua rol. Bay gaat alleen voor de eye candy 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *