Pauline (AnnaLynne McCord, 90210) is een buitenbeentje op haar high school. Thuis heeft ze het ook niet makkelijk. Haar zusje Grace (Ariel Winter, Modern Family) heeft een taaislijmziekte en moeder Phyllis (Traci Lords, ja die ja) is alles behalve liefdevol tegenover Pauline. Aan de andere kant is Pauline niet de makkelijkste. Ze heeft vreemde dromen en fantasieën over bloed. Ze wil graag chirurg worden en verdiept zich in de medische conditie van haar zusje.

Beoordeling
Excision is een vreemde film die niet voor iedereen is weggelegd. Echt horror vind ik de film niet, al krijg je een aantal aanstootgevende beelden voorgeschoteld. De bijna onherkenbare AnnaLynne McCord speelt een sterke rol als de onstabiele Pauline. Ze laat zien meer te zijn dan een pretty face. McCord krijgt sterk tegenspel van Traci Lords. Dit kleine filmpje heeft veel bekende gezichten weten te strikken voor de bijrollen. Naast Ariel Winter, zien we ook Malcolm McDowell, Ray Wise (Reaper), Roger Bart (Revenge) en Matthew Gray Gubler (Criminal Minds). Zoals altijd zijn ze allemaal goed, maar helaas maar in zeer beperkte mate aanwezig.

Conclusie
Excision is wat mij betreft een aanrader voor iedereen die een keer iets anders wil dan de standaard Hollywood films die we normaal te zien krijgen.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *