poster-chooseNadat een meisje voor de keuze werd gesteld om haar moeder of haar vader te doden om te voorkomen dat haar beide ouders werden gedood, gaat journalistiek studente Fiona (Katheryn Winnick, Vikings) op zoek naar de sadistische moordenaar die mensen voor ondenkbare keuzes stelt.

Beoordeling
Choose is een weinig originele horror/thriller. Kruis één van de Saw films met Scream 3 en dan krijg je deze film. Het script, inclusief de zogenaamde twist, is voorspelbaar en de dialogen zijn vrij slecht. Nadat Fiona een man in zijn ballen heeft getrapt zegt ze: “how do you like them apples?” En dan moet je je nog inbeelden dat het nog slechter was dan je je net had ingebeeld! Het acteerwerk is helaas ook vrij slecht. Kevin Pollak, ooit in The Usual Suspects en nu in dit als de sheriff, speelt het beste. Leading lady Katheryn Winnick speelt redelijk. Bruce Dern, vorig jaar nog Oscar genomineerd voor Nebraska, speelt een beetje over de top. De rest van de cast varieert van vrij slecht tot echt slecht helaas.

Conclusie
Choose is zeker niet één van de slechtste films die ik ooit heb gezien, maar wel één die niets toevoegt aan het genre.

rating-2stars

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

2 reacties

  1. Ai! Dat klinkt niet al te best. Maar de cover zou ook niet mijn interesse hebben gewekt.

    1. Ik had behoefte aan een film waarbij ik mijn verstand op nul kon zetten en toen kwam ik bij Netflix op deze film uit :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *