Nathan (Taylor Lautner, Twilight) ziet zijn kinderfoto op een site voor vermiste mensen. Hij vraagt zich af of zijn ouders wel zijn echte ouders zijn. Nathan gaat samen met buurmeisje Karen (Lily Collins, The Blind Side) op onderzoek uit.

Beoordeling
Abduction nam een totaal andere wending dan ik had verwacht. Is dat dan goed of slecht? Moeilijk te zeggen. Op zich zat de spanning er goed in, maar naar mate de film vorderde verloor ik een beetje mijn interesse. *SPOILERS* Tja, ik weet niet of het een plot twist moet voorstellen, maar de film gaat dus niet eens over een ontvoering. Het is een goed concept (je eigen foto zien op zo‘n site), maar had zoveel beter uitgevoerd kunnen worden. */SPOILERS*

Ik denk dat ik de film beter had kunnen waarderen met twee andere jonge acteurs in de hoofdrollen. Lautner en Collins hebben het nog niet in huis om een film als deze te kunnen dragen. Met een Logan Lerman (3:10 to Yuma) en een Jennifer Lawrence (Winter’s Bone) was het al een hele andere film geweest. Maar ik snap dat ze met Lautner zijn fanbase proberen te trekken. De volwassen acteurs zijn wel goed. Zo zijn onder andere Maria Bello (A History of Violence), Jason Isaacs (de Harry Potter films), Dermot Mulroney (My Best Friend’s Wedding) en Sigourney Weaver (Alien) te zien.

Conclusie
Abduction is het bekijken waard als je niet met te hoge verwachtingen aan de film begint.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *