poster-7500Wanneer tijdens vlucht 7500 richting Tokio een passagier mysterieus komt te overlijden en later ook zijn lichaam verdwijnt, gaan stewardessen Laura (Leslie Bibb, Iron Man) en Suzy (Jamie Chung, Sucker Punch) met een aantal passagiers op onderzoek uit. Er lijkt iets bovennatuurlijks aanwezig te zijn in het vliegtuig.

Beoordeling
Begin 2012 schreef ik al een artikel over de trailer van 7500. Na 2 jaar op de plank te hebben gelegen, heeft de film eindelijk een release gekregen. Het is jammer dat het zo lang heeft moeten duren, want 7500 is helemaal geen slechte film. Het begin is vrij sterk, maar hoe verder de film vorderde, kreeg ik het idee dat ze niet goed wisten welke richting ze met de film op wilden gaan. Het einde van de film was helaas vrij abrupt. Toch heb ik me prima vermaakt met 7500, met dank aan leuke cast. Naast de charmante Leslie Bibb en Jamie Chung zien we ook Amy Smart (The Butterfly Effect), Jerry Ferrara (Entourage), Johnathon Schaech (That Thing You Do!) en True Blood-acteur Ryan Kwanten voorbij komen.

Conclusie
Al met al is 7500 een vermakelijke horror film met een prima cast. Een aanrader voor Halloween!

rating-3stars

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

2 reacties

  1. Ik moet ‘m nog zien maar ben zeker benieuwd na deze review! Wat ziet je site er nu prachtig uit BTW 😀

    1. Dankje! Wat lief! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *