18 augustus: Jack Sparrow en Poison Ivy in Utrecht
25 augustus: Batman en Harley Quinn in Amsterdam

Een oproep aan alle popcultuurfans in Utrecht en Amsterdam: kijk uit naar twee bonte figuren om kans te maken op entreetickets voor de popcultuurconventie Comic Con Amsterdam op 2 of 3 september in RAI Amsterdam. De beroemde kapitein Jack Sparrow en superschurk Poison Ivy maken het centrum van Utrecht onveilig op 18 augustus. DC-superheld Batman en superschurk Harley Quinn maken op 25 augustus een tour door het centrum van Amsterdam.

Jack Sparrow en Poison Ivy zullen rond 15:30 uur opduiken bij spellenwinkel Subcultures aan de Oudegracht 183. Vanaf daar zullen ze samen met een fotograaf een paar uur rondlopen in de stad. Alle foto’s worden geplaatst op de Facebook-pagina van Comic Con Amsterdam. Uit alle foto’s worden twee winnaars geselecteerd en via Facebook bekend gemaakt.

Op vrijdag 25 augustus zullen andere schurken ook Amsterdam onveilig maken. Batman en Harley Quinn zullen rond 15:30u opduiken bij een van de grootste stripboekenwinkels van Amsterdam, CIA Comics Import Amsterdam op de Zeedijk 31-A. Vanaf daar zullen ze samen met een fotograaf een paar uren rondlopen in de stad. Alle foto’s worden geplaatst op de Facebook-pagina van Comic Con Amsterdam. Uit alle foto’s worden twee winnaars geselecteerd en via Facebook bekend gemaakt.

Win tickets Comic Con Amsterdam
Alle voorbijgangers die met de zeeheld, de kwaadaardige Batman-villain, Batman en/of zijn aartsvijand op de foto gaan maken kans op tickets voor Comic Con Amsterdam in de RAI Amsterdam.

Over Comic Con Amsterdam
Na maar liefst 30.000 enthousiaste bezoekers vorig jaar in Amsterdam keert Comic Con Amsterdam, één van de grootste Comic Cons in Europa, terug op zaterdag 2 en zondag 3 september. Alle liefhebbers van comics, films, games, cosplay, sci-fi, fantasy, televisieseries en anime kunnen wederom terecht in de RAI Amsterdam om hun film- en televisiehelden te ontmoeten, de nieuwste merchandise te scoren of een bijzondere cosplaywedstrijd bij te wonen.

Tijdens Comic Con Amsterdam kun je je favoriete Hollywood-acteurs en -actrices ontmoeten bij meet & greets en fotoshoots, kun je handtekeningen van de aanwezige sterren scoren, zijn er panels en Q&A’s, workshops, demonstraties en kun je op commissie tekeningen bestellen bij je favoriete comic book artiesten. Bevestigde Hollywood-acteurs zijn onder andere RJ. Mitte (Breaking Bad), Billy Boyd (Lord of the Rings), Kim Coates (Sons of Anarchy, Resident Evil), David Warner (Titanic, Star Trek, Doctor Who), Ben Hardy (X-Men Apocalypse, EastEnders) en Charlotte Hope (Game of Thrones).

Comic Con Europe
De organisatie van Comic Con Amsterdam is in handen van Comic Con Europe, een joint venture van Showmasters (de organisatoren van London Film & Comic Con) en German Comic Con, grootste speler op het gebied van Comic Cons in Duitsland. Comic Con Europe kwam in augustus 2016 voor het eerst naar Nederland en zetten in de RAI Amsterdam een fantastisch fan-fest neer met Comic Con Amsterdam. Maar liefst 30.000 bezoekers genoten van een Comic Con in de stijl van San Diego Comic Con en New York Comic Con. Afgelopen 4 en 5 maart streek de popcultuurconventie bovendien in de havenstad van Rotterdam neer om nu weer terug te keren naar de Nederlandse hoofdstad.

Tickets
Bezoekers kunnen kiezen uit een dagkaart (vanaf €15,-) of een weekendkaart (vanaf €27,50,-). Kinderen tot 6 jaar mogen gratis onder begeleiding van een volwassene naar binnen. Kinderen van 6 tot 12 jaar betalen €10,- entree. Voor meer informatie over de tickets klik hier.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *