Dr. Zoe Hart krijgt gezelschap op de dinsdagavond van Net 5, want naast Hart of Dixie Dr. Hart is vanaf morgen ook Jane the Virgin te zien! Deze populaire Amerikaanse serie werd onlangs genomineerd voor een Golden Globe voor Beste komedie serie en de charmante hoofdrolspeelster Gina Rodriguez kreeg een nominatie voor Beste komedie actrice.

Waar gaat Jane the Virgin over? Jane Villanueva (Rodriguez) is 23 jaar oud en maagd. Als kind heeft ze van haar oma meegekregen dat ze haar maagdelijkheid moet beschermen. Haar moeder raakte op haar 16e zwanger van Jane en zij is vastbesloten om een ander leven voor zichzelf op te bouwen. Met haar vriend heeft ze dan ook afgesproken om te wachten met seks tot ze getrouwd zijn. Op een dag komt Jane erachter dat ze zwanger is. Ze blijkt per ongeluk te zijn geïnsemineerd met het zaad van een ander stel. Hoe gaat Jane met deze situatie om en wat doet ze met de baby?

Bekijk de trailer van Jane the Virgin hier:

Jane the Virgin is vanaf dinsdag 6 januari om 21:25 te zien op Net5.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *