Megan Fox staat op de cover van de april issue van de Amerikaanse Cosmopolitan. Ze praat over haar nieuwste film, de comedy Friends with Kids met Adam Scott, en over haar bewuste keuze om meer voor comedy te kiezen. Zo is Megan later dit jaar ook te zien als een fictieve versie van zichzelf in The Dictator met Sascha Baron Cohen en in This is 40, een spin-off van Knocked Up met Paul Rudd. Friends with Kids scriptschrijver/regisseur Jennifer Westfeldt denkt dat mensen een verkeerd beeld van Megan hebben en noemt haar een “quirky, funny and really smart girl.”

Megan vertelt zelf dat ze niet wild is. Ze omschrijft zichzelf als een ‘homebody’, noemt haar man Brian Austin Green haar ‘best friend’ en ze wilt in de toekomst graag twee of drie kinderen. Deze Cosmo is een must have voor Megan Fox fans. Goed interview en een schitterende cover.

Verder in deze Cosmopolitan: The Social Network-acteur Armie Hammer, binnenkort te zien als Prince Charming in Mirror Mirror, geeft tips om je eigen Prince Charming voor je te winnen.

Hoewel Megan één van mijn favoriete actrices is, ben ik toch verbaasd dat ze op de cover van april staat. Friends with Kids is niet een high profile release. Ik had eerder één van de American Reunion dames op de cover verwacht, zoals Alyson Hannigan of Mena Suvari.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *