The Dark Knight Rises zit vol met bekende acteurs. Denk aan Christian Bale, Morgan Freeman, Anne Hathaway en Joseph Gordon-Levitt in de hoofdrollen. Maar regisseur Christopher Nolan heeft ook voor de kleine rollen een aantal bekende gezichten gecast. Toen ik de film afgelopen weekend opnieuw had gekeken, vielen deze acteurs mij het meest op.

dkr-joshstewartJosh Stewart (The Collector, Criminal Minds) is te zien als Barsad, de belangrijkste handlanger van Bane.

dkr-junotempleRising star Juno Temple (Atonement, Killer Joe) speelt Jen, een vriendin van Selina Kyle.

dkr-thomaslennonReno 911!-ster Thomas Lennon speelt voornamelijk komische rollen. Dus het was heel verrassend om hem hier te zien als dokter.

dkr-willestes

Will Estes (Blue Bloods) is te zien als de jonge agent die teveel hooi op zijn vork krijgt. Estes is misschien vooral bekend van de Bon Jovi videoclip It’s My Life.

dkr-wadewilliamsWade Williams (rechts) krijgt promotie in The Dark Knight Rises. Hier is hij de directeur of hoofd van de gevangenis waar Selina terechtkomt. In Prison Break was hij cipier Brad Bellick.

dkr-danielsunjataDaniel Sunjata (Rescue Me, Grey’s Anatomy) speelt Captain Jones van de.. uh.. special forces? Hij was in ieder geval niet zo blij met Blake.

dkr-desmondharringtonDesmond Harrington (Wrong Turn, Dexter) is te zien als de agent op de brug die Blake en de schoolbus met kinderen niet wil laten passeren.

Hebben jullie nog een andere bekende acteurs gespot in een kleine rol?

Dit artikel is eerder verschenen op becoolsodapop.nl. Vanwege mijn vakantie verschijnt het artikel nu opnieuw.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

2 reacties

  1. Haha, die Harrington heb ik totaal gemist ondanks dat ik de film zo’n 3 x heb gezien.

    1. Dan spot je hem tijdens de 4e keer wel :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *