Als je in de ’80s bent opgegroeid dan ken je de tekenfilmserie Jem and the Holograms misschien nog wel. Jem is de popster alter ego van platenlabel-eigenaar Jerrica Benton en de serie draaide om de avonturen die zij beleefde samen met haar band the Holograms. Daarnaast was er een rivaliserende girl band genaamd The Misfits. Bekijk hieronder de intro van de tekenfilmserie:

Toen bekend werd dat er een Jem and the Holograms live action film zou komen, had ik niet veel vertrouwen in het project. En na het zien van de onderstaande trailer werd dit gevoel alleen maar versterkt, want de film lijkt weinig overeenkomsten te hebben met de serie. Sterker nog: de film doet me eerder denken aan de underrated live action versie van Josie and the Pussycats (2001), maar nu met Juliette Lewis in de Parker Posey-achtige rol. Bekijk de trailer van Jem and the Holograms hier:

Jem wordt gespeeld door Nashville-actrice Aubrey Peeples en the Holograms worden gespeeld door Stefanie Scott (Insidious: Chapter 3), Hayley Kiyoko (CSI: Cyber) en Aurora Perrineau (A House is Not a Home). Verder zijn ook Molly Ringwald, Ryan Guzman, Ryan Hansen en dus Juliette Lewis in de film te zien die vanaf 22 oktober in de Nederlandse bioscopen draait.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *